Wilfred is op vakantie

Giel Beelen en Rick Romijn hebben mot op de radio

25 April 2019 10:46 | amusement | Door Irma Tomas

© Hans Peter/VARA
Wilfred Genee was een paar dagen op vakantie en dus nam Giel Beelen de honneurs waar tijdens Wilfreds radioprogramma Veronica Inside. Maar dat liep al snel uit de hand.

Veronica Inside had feestzanger René Karst te gast die zijn hitje Atje voor de sfeer kwam zingen. Maar Giel Beelen vond het optreden duidelijk niks en begon, tot grote ergenis van sidekick Rick Romijn, door de plaat heen te praten. Ook andere sidekick Niels van Baarlen ergerde zich een slag in de rondte aan de invaldj. „Hij komt z'n best doen en jij poeiert hem af. Dat vind ik niet leuk. Ik vind het echt niet kunnen.”

Liever te dik in de kist

Giel bracht daar nog tegenin dat het de taak van dj's is om door platen heen te praten, maar dat argument maakte weinig indruk. Giel nodigde René vervolgens nog wel uit om het uur daarna zijn grote hit Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist te komen zingen.

Wilfred Genee is terug

Dat moment maakte Rick niet meer mee, hij was na het nieuws van 17.00 uur vertrokken, zijn plek werd ingevuld door nieuwslezeres Celine Huijsmans. Over het vertrek van Rick werd met geen woord meer gerept. Gelukkig is Wilfred Genee vandaag terug.

Hier kun je horen hoe het eraan toe ging.

Meer over