"Giel Beelen krijgt de weekendavonden op 3FM"

Giel Beelen zou binnen afzienbare tijd zijn ochtendshow verruilen voor een avondprogramma in het weekend op 3FM. De Telegraaf heeft dit van 'goede ingevoerde bronnen' vernomen.

Giel maakt momenteel al op vrijdagavond een programma voor de zender. In de vermeende, nieuwe programmering zouden daar de weekendavonden tussen 18.00 en 21.00 uur bij komen. De overige dagen van de week zit Domien Verschuuren op zender, maar hij maakt die dagen plaats voor Sander Hoogendoorn die nu nog de weekendmiddagen voor zijn rekening neemt. 

Domien in de morgen

Met die gesuggereerde transfer lijkt het steeds waarschijnlijker dat Domien de plek van Giel over gaat nemen en de ochtendshow van 6.00 tot 9.00 uur krijgt. Toen Giel twee weken geleden zijn vertrek bevestigde, wilde hij nog niets kwijt over zijn opvolging. 

Frank blijft

Verder weet de anonieme Telegraafbron dat Frank van der Lende voorlopig behouden blijft op de middag. De luistercijfers laten nog te wensen over, maar de zender grijpt niet in. Wel is onduidelijk wie het gat opvult dat Paul Rabbering achterlaat als hij per 1 januari naar Radio 2 vertrekt. 

Reageren