Giel Beelen: "Timur en Rámon volgen Gerard Ekdom op bij 3FM"

1 mei 2015 10:34 | amusement | Door Televizier

© Annemieke van der Togt - Togtstrip Fotografie

Nu Gerard Ekdom naar Radio 2 vertrekt, moet 3FM op zoek naar nieuw bloed voor de lunchshow. Volgens Giel Beelen nemen dj's Timur en Rámon het stokje over.

Giel Beelen verklapt in een videoblog dat hij weet wie op 3FM de opvolgers van Gerard Ekdom worden, nu die naar Radio 2 gaat. "Ik weet ook wel wat er voor in de plaats komt," zegt Giel. "Niet doorvertellen, maar het begint met een T en het eindigt op imur en Rámon." Het lijkt er dus sterk op dat dj's Timur Perlin en Rámon Verkoeijen de lunchshow van 3FM gaan maken.

Veranderingen

Giel vindt het goed dat er veranderingen aankomen bij 3FM. Naast Gerard Ekdom vertrekken ook Coen Swijnenberg en Sander Lantinga bij de jongerenzender. "Ik was best een beetje knorrig dat het altijd maar hetzelfde bleef," aldus Giel. "Op een gegeven moment zei ik: zal ik dan zelf weggaan? Want ik vind dat je, als je een hip, jong radiostation wilt zijn, wel moet vernieuwen."

Frank van der Lende

"Ik vond dat we bepaalde dingen te lang op dezelfde manier deden en daar houd ik helemaal niet van," legt Giel uit. "Dus hoe spijtig ik het ook vind dat er dj's weggaan, dit heeft wel automatisch opgeleverd dat we dingen moeten veranderen." De dj is enthousiast over de opvolger van Coen en Sander, Frank van der Lende.

Gerard Ekdom

"Ik ga Gerard ontzettend missen," vervolgt Giel. "Hij gaat nota bene tegenover me zitten." Gerard Ekdom gaat voor BNN-VARA een ochtendshow maken op Radio 2, recht tegenover Giel Beelen. Extra concurrentie dus, maar Giel is ook blij dat er straks dagelijks ruimte is voor Timur en Rámon op 3FM. Het duo presenteert momenteel alleen in het weekend.

Bekijk de onthulling van Giel Beelen hieronder, vanaf de 49ste minuut:

Meer over