StukTV

Giel de Winter geeft 1000 euro aan een volger

25 oktober 2019 11:11 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Giel de Winter van StukTV geeft 1000 euro weg aan een van de Instagramvolgers om zijn of haar droom waar te maken. Volgens de YouTuber kan dat geld net genoeg zijn om iemand over de streep te trekken. 

Giel zegt in zijn post op Instagram dat hij zelf zijn droom leeft en hij dat een ander ook gunt. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

We gaan ff iets crazy’s doen: Net als vele anderen had ik vroeger een droom, een droom die ik nu dankzij jullie leef 🙌🏼! Ook al lijkt je droom op het eerste gezicht een utopie, of iets wat lastig te bereiken is - geloof mij, ik had ook niet gedacht dat deze droom werkelijkheid zou worden. Naast doorzettingsvermogen en geloven in jezelf, kan een financieel steuntje in de rug nét het geen zijn dat je over de streep trekt, dat je het écht gaat doen. Ik gun het oprecht iedereen om zijn dromen na te jagen, zijn grootse ideeën werkelijkheid te maken. Daarom geef ik 1 van jullie graag dát financiele steuntje in de rug en geef ik aan 1 persoon €1000 (😱) om zijn of haar droom te gaan verwezenlijken! Stuur mij een DM met een korte duidelijke toelichting met jouw idee waarvoor jij een startkapitaal goed kan gebruiken. Winnaar wordt volgende week donderdag bekend gemaakt in m’n story ! Go go go go 🙌🏼🙌🏼🙌🏼

Een bericht gedeeld door Giel de Winter | StukTV (@giel) op

De volgers die de duizend euro willen bemachtigen moeten een persoonlijk berichtje sturen waarin ze vertellen wat ze precies met het geld van plan zijn. Giel kiest volgende week donderdag een winnaar. 

John de Mol

StukTV van Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens is het meest succesvolle YouTube-kanaal van Nederland met 2,5 miljoen abonnees. Het werd vorig jaar verkocht aan John de Mol die daarmee hoopte ook de jonge kijkers, die geen gewone tv meer kijken, te strikken. Hoeveel centen mediamagnaat John neertelde voor StukTV wilde niemand destijds kwijt. Giel vertelde in een interview met de Volkskrant dat het in ieder geval meer was dan 300.000 euro. 

Meer over