Giels Talentenjacht: de eerste online talentenjacht van Nederland

7 maart 2016 10:47 | amusement | Door Televizier

© Hans Peter/VARA

3FM-dj Giel Beelen start de eerste online talentenjacht van Nederland. In Giels Talentenjacht draait alles om de talenten en gebeurt alles ‘for the love of music’. 

Iedereen met gevoel voor muziek, ongeacht leeftijd of muziekgenre, kan zich aanmelden voor Giels Talentenjacht. De bedoeling is dat de deelnemers een video insturen waarop ze in hun slaapkamer een zelf geschreven liedje zingen.

Challenges 

Giel selecteert de eerste 100 talenten aan de hand van alle inzendingen die binnenkomen op zijn website. Vervolgens kunnen de deelnemers mee doen aan verschillende muzikale Challenges. Alle filmpjes van deze challenges worden online geplaatst zodat iedereen mee kan kijken. Op basis van likes en viewtime kiest Giel de winnaars uit en blijft er uiteindelijk een top 11 over, een elftal.

Een elftal  

De overgebleven kandidaten worden ondersteund door coaches, experts en YouTubers. Er vallen zoals in een echt elftal mensen af, maar het elftal wordt telkens aangevuld met nieuwe talenten.

Connecties 

Een grote prijs als een auto of een platencontract is er niet te winnen, maar wel heel veel connecties, optredens op tv, op de radio, op poppodia en festivals. Het doel van Giel is om de talenten te laten groeien van hun slaapkamer tot in een stadion.

Een video uploaden kan op: gielstalentenjacht.nl. 

Meer over