Gigi Ravelli stopt met Goede Tijden Slechte Tijden

Het zit er bijna op voor Gigi Ravelli: deze week legt ze na zeven jaar de rol van Lorena Gonzalez naast zich neer. De actrice vond het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Bij RTL Boulevard maakte Gigi het grote nieuws bekend. Ze gaf aan het heel gek te vinden om te moeten zeggen, maar ook spannend.

"Het is goed geweest"

Gigi heeft zelf besloten te stoppen met de soap. "Het zijn zeven mooie jaren geweest en ik voel dat het goed is geweest." Haar collega's reageerden in eerste instantie vol ongeloof, maar inmiddels zijn ze aan het idee gewend. Toch gaven zowel Bartho Braat als Ferry Doedens aan dat ze de sprankelende, vrolijke aanwezigheid van Gigi op de set gaan missen. Ook Jette van der Meij verklaarde het onwerkelijk te vinden.

Het afscheid van Lorena

De opnames van Goede Tijden, Slechte Tijden lopen ruim 1.5 maand voor op de uitzending, dus inmiddels is Gigi alweer zes weken vrij. Ze heeft nog geen nieuwe job en is klaar om in het diepe te springen. Toch geniet ze momenteel vooral heel erg van de rust en mist ze haar collega's nog niet direct.

"Maar dat komt ook omdat ik nog gewoon in de Whatsapp groep zit, dus ik hoor er toch nog een beetje bij. En, mocht ik het gaan missen, dan kan ik altijd nog gaan figureren, haha. Nee, waar ik wel heel blij mee ben is dat Lorena niet doodgaat, haar vertrek heeft een open einde... Dus misschien kan ik nog eens terug, ik vond het heerlijk om de bitch te spelen en kijk met een hele grote glimlach terug."

Meer over:

Reageren