Ging Temptation Island Pommeline vreemd met verleider Fabrizio?

De reden van de breuk tussen Pommeline en Merijn van Temptation Island lijkt boven water. Pommeline zou een hete nacht hebben gehad met verleider Fabrizio, ook wel bekend als de Kleurplaat.

Het stel liet deze week via de Instagram van Pommeline weten dat ze enorm veel van elkaar houden, maar toch hebben besloten hun relatie te beëindigen. Daarbij traden ze niet in details, maar Pommeline schreef wel: “Fouten maken is menselijk, maar wel heel pijnlijk en jammer..” Zou dit iets te maken kunnen hebben met de nieuwe verleider in het programma, Fabrizio?

Vlog Diana Gabriels

In de vlog van Diana Gabriels, een YouTuber met haar eigen kliniek voor plastische chirurgie, zou Pommeline in tranen hebben verteld dat ze Merijn heeft bedrogen en de vonk is overgeslagen in de tattooshop van Fabrizio waar Pommeline momenteel werkzaam is. De beelden zijn gek genoeg uit de vlog op YouTube verdwenen, maar Diana Gabriels bevestigt het verhaal aan Het Laatste Nieuws.

Geen relatie met Fabrizio

Pommeline zelf ontkent dat ze een nieuwe vriend heeft. “Ik hou nog steeds van Merijn en heb geen relatie met Fabrizio.” Verder wil zij geen commentaar geven.

‘Sneaky Lisa’

De ex-vriendin van Merijn, Lisa, kan niet treuren om de breuk van Pommeline en haar ex. Lisa nam vorig jaar met Merijn deel aan Temptation Island, maar hij viel toen als een blok voor de mooie Pommeline. “Ik geloof heilig in karma: what goes around, comes back around,” vertelt zij aan RTL Boulevard.

Merijn reageert

Merijn reageert niet al te positief op het moddergooien van zijn ex Lisa: “Als zij dit had, dan zou ik daar nooit zo’n reactie op geven of zou ik mij daar helemaal niet bemoeien. Dat is geweest en ga gewoon verder met je eigen ding. Focus je daar op en ga je niet bezighouden met deze situatie.” Koppels die overwegen zich aan te melden, raadt hij het af. ”Doe er nooit aan mee. Je krijgt heel veel over je heen en iedereen heeft wat te zeggen over je. Het is een hele zware periode, zowel in het programma als buiten het programma.”

Lees ook: De leukste Temptation Island-tweets van aflevering 2.

Meer over:

Reageren