Gino uit Temptation Island reageert op homogeruchten

Temptation Island verleider Gino Nunes Nabarro staat bekend als hartenbreker, maar na geruchten op social media onthult RTL Boulevard dat hij ook op mannen valt. “Grootste bullshit ooit,” reageert Gino zelf op Instagram Stories.

Dat de knappe verleider uit Den Haag biseksueel is, daar is volgens hemzelf niks van waar. “Zouden Christiano Ronaldo en Dave Roelvink nou ook nog steeds homo zijn?” reageert hij duidelijk geïrriteerd door het stuk van RTL Boulevard, gevolgd door de hashtags #kuch en #keepyourfactsreal.

RTL Boulevard

Enkele uren later is het artikel op RTL Boulevard zelfs verdwenen. Gino lijkt te suggereren daar zelf voor gezorgd te hebben. Zo schrijft hij op Instagram: “When they try to fuck with you but they forget you work for the same employer #rtlboulevard #delete #bullshit.”

Afbeelding

Oudste verleider

Verleider Gino gaf bij zijn deelname aan dat hij het moeilijk vindt om één vrouw trouw te zijn en dat hij vrouwen snel inwisselt voor een ander. Toch ontstond de discussie op social media of Gino ook mannen verleidt, vanwege zijn ietwat vrouwelijke uitstraling. Gino is als 27-jarige de oudste verleider die dit seizoen meedoet aan Temptation Island.

Lees ook: Rick Brandsteder vraagt zich soms af "wat hij in godsnaam bij Temptation Island doet".

Meer over:

Reageren