Giorgio twijfelt over relatie met Naomi na Utopia

15 mei 2015 11:20 | amusement | Door Televizier

© SBS

Giorgio, de enige Utopiaan van het eerste uur, is in 'het beloofde land' een setje met Naomi. Maar hij weet niet zeker of dat zo blijft buiten de poorten.

Giorgio heeft na het vertrek van zijn liefje Isabella een nieuwe vlam in Utopia: Naomi. Maar of die liefde ook stand houdt buiten de poorten van het 'beloofde land', is voor Giorgio nog de vraag. "Of er een toekomst voor ons is ná Utopia? Ik durf het niet te voorspellen," zegt hij in De Telegraaf.

Naomi

"Naomi en ik hebben er wel over gesproken of dat erin zit," vertelt de Utopiaan van het eerste uur, die er eigenlijk niet aan moet denken om Utopia te verlaten. Maar wanneer dat moment komt, wacht hij rustig af hoe zijn relatie met Naomi verdergaat: "Ik geloof dat we er het beste aan doen om alle verwachtingen niet te hoog gespannen te hebben."

Utopia

Een relatie beginnen in Utopia is volgens Giorgio heel apart: "Vanaf de eerste kus is het eigenlijk net als samenwonen en dat is eigenlijk best wel raar, want het gaat wel snel opeens. Dat komt omdat je op elkaar bent aangewezen hier binnen deze poorten. Maar ik vind het mooi dat we vanuit vriendschap naar elkaar zijn toegegroeid en dat we gevoelens voor elkaar hebben gekregen."

Lees ook:
Giorgio werd Utopiaan van het jaar. 

Meer over