Giorgio verlaat Utopia

29 juni 2015 16:23 | amusement | Door Televizier

© SBS

De laatste overgebleven originele inwoner van Utopia geeft er de brui aan. Giorgio houdt het voor gezien en keert morgen, na 546 dagen, terug naar zijn oude leven.

Giorgio riep maandagmiddag zijn medebewoners bij elkaar om zijn vertrek aan te kondigen na anderhalf jaar Utopia. Volgens de voormalige student heeft hij er alles uitgehaald wat er inzit en is het nu tijd om verder te gaan met school en zijn familie weer eens te zien. Het gaat niet goed met de opa van Giorgio en dat is een extra reden voor zijn vertrek.

Incassobureau

In zijn speech aan de groep zegt Giorgio dat het financieel niet zo best gaat met het paradijselijke dorp. Sterker, het ging nooit eerder zo slecht. Er is zelfs al een incassobureau aan de deur geweest. „Eerlijk, het is nog nooit zo slecht gegaan. Maar als groep staan we sterk”, zo zei de student in zijn afscheidsspeech.

Utopiaan van het jaar

Giorgio kende een lucratieve tijd in Utopia. Hij werd door zijn mede-Utopianen en de kijkers gekozen tot Utopiaan van het jaar en mocht de inhoud van de pot à 24.000 euro in zijn zak steken. Morgen om 12.00 uur sluit Giorgio voor de laatste keer de poorten van Utopia achter zich. Dan laat hij ook zijn nieuwe liefde Naomi achter.

Lees ook:
Giorgio weet niet of de liefde met Naomi stand zal houden

Meer over