'Girl problems' in Utopia: Billy noemt vriendin van haar ex Ruud 'ordinair wijf'

26 juli 2016 15:13 | amusement | Door Televizier

© SBS - Elvin / Screenshot YouTube Utopia

Billy zorgt sinds haar rentree voor de nodige opschudding in Utopia. De kunstenares trekt weer veel op met haar ex-geliefde Ruud, maar noemde zijn vriendin Rowena een 'ordinair wijf'.

Billy en Ruud bespraken maandag met wie ze goed kunnen opschieten in Utopia. Sinds de kunstenares vrijdag na twee jaar weer terugkeerde in 'het beloofde land', zoekt ze met name aansluiting bij Ruud, die al eerder zijn comeback maakte in de realityshow.

Rowena

Als de vriendschap tussen Ruud en mede-Utopiaan Rowena ter sprake komt, gaat Billy meteen los. "Daar begrijp ik echt geen reet van! Ik vind het zo'n ordinair wijf, Ruud! Maar dat moet je helemaal zelf weten. Ik heb daar niks over te zeggen." Ruud besluit maar snel om te gaan slapen.

'Bitch ass'

Dinsdagochtend besloot Billy om het voorval direct met Rowena te bespreken. "Ik heb gisteren een heftige uitspraak gedaan en daar voel ik me niet goed over", begon de kunstenares, die geen Utopia-fittie wil. Ze legt uit dat ze zich aangevallen voelde omdat Rowena haar 'bitch ass' had genoemd.

Emotie

"Dat wil ik meteen oplossen. Ik was een beetje in m'n emotie en ik zei: ik vind Rowena een ordinair wijf." Rowena barst in lachen uit: "Ben ik ook!" De twee geven elkaar een knuffel en spreken af met een schone lei te beginnen. "Ordinaire wijven zijn toch goed in bed?" giechelt Billy. Gezellig lopen de twee terug naar de loods.

Girl problems

Anders dan veel andere Utopianen praten de dames hun conflict meteen uit. "Fijn dat we het nu kwijt zijn", aldus Billy. "Dat jij weet waar het vandaan kwam." Rowena gilt: "Girl problems!" Vrede in Utopia. Zo kan het dus ook.

Lees ook:
- Utopia-kunstenares Ramona ziet Billy niet als concurrent
- Ruud troost huilende ex Billy: "Liefdesverdriet heeft tijd nodig"
- Ruud krijgt een gemeen dilemma: "Billy of Rowena?"

Meer over