Gissen naar identiteit laatste Wie Is De Mol?-deelnemer

De AvroTros houdt het wat betreft de deelnemers aan Wie Is De Mol? tot het laatst spannend. Via een mysterieus filmpje presenteert de laatste kandidaat zich.

"Trust nobody..." fluistert een stem op samenzweerderige toon. Maar daarmee is alles dan ook letterlijk en figuurlijk gezegd.

Laatste Wie Is De Mol?-kandidaat

Verder is in het expres negatief geschoten, acht seconden durende filmpje te zien hoe een kapper bezig is met de krullen van een even zo onherkenbaar persoon. Al snel leidde dit korte fragment tot wilde speculaties en suggesties bij de Molloten. Want, wie doet nou mee: is het de kapper, die op een man lijkt? Of is het de vrouw met de enorme bos krullen en wie is dat dan? 

Toprak Yalciner in Wie Is De Mol?

Al snel werd de naam van oud-GTST gezicht Toprak Yalciner genoemd. Niet alleen heeft ze een grote bos krullend haar, ze speelt ook nog eens in de klucht Kapsalon: De Comedy, wat de kapperssetting natuurlijk extra toepasselijk maakt. Weer anderen verdenken journaliste Margriet Brandsma om de doodeenvoudige reden dat alle al bevestigde deelnemers haar volgen op Twitter.

Wordt ongetwijfeld vervolgd! 

Reageren