Vuurwerk! Glennis Grace dinsdagavond bij Jinek

18 oktober 2022 13:27 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Eva Jinek krijgt vanavond Glennis Grace op bezoek. Het wordt de eerste keer dat de zangeres een interview geeft nadat zij en haar entourage huis hielden in een Amsterdamse Jumbo.

Glennis Grace (echte naam: Glenda Batta) ging in februari van dit jaar verhaal halen bij de Jordanese supermarkt nadat haar zoon zich daar had misdragen en de winkel werd uitgezet. Als gevolg van haar bezoek moest minstens een supermarktmedewerker zich laten behandelen in het ziekenhuis en liep de rest een trauma op. Glennis werd opgepakt en zat drie dagen in een politiecel.

Zoon Anthony

Ze wordt door het Openbaar Ministerie beschuldigd van bedreiging, openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade en haar zaak komt op 26 oktober voor. Naast de zangeres, die voornamelijk bekend staat om haar imitaties van Whitney Houston, moeten nog zes mensen zich melden bij het gerechtshof van Amsterdam. Een van hen is de vijftienjarige zoon van Glennis, Anthony.

_______________________________________________________________________________

Elke dag de beste tv, film en serie-tips direct in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

_______________________________________________________________________________

Rechtszaak

Juist omdat de rechter nog uitspraak moet doen is het opmerkelijk dat Grace nu haar verhaal komt doen bij Jinek. Normaal gesproken is het niet verstandig om uitspraken te doen over een nog lopende rechtszaak. Glennis Grace maakte een paar maanden geleden in een video excuses voor haar idiote gedrag in de Jumbo, maar die leken vooral voor de bühne. Het wordt daarom spannend om te zien wat ze vanavond te zeggen heeft. 

Jinek is vanavond om 22.00 uur te zien op RTL4.

Meer over