Rode stoel

Glennis Grace gepolst voor coachrol in The Voice of Holland

22 januari 2021 08:08 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Jan Smit is bezig aan zijn eerste seizoen als coach in The Voice of Holland. Het had weinig gescheeld of op de plek van de Volendammer zat niemand minder dan Glennis Grace.

"Ik was in de running dit jaar", vertelt Glennis (42) in het programma Keukentafelsessies van Jamie Li. "Ik zei direct ja. Natuurlijk. Het lijkt me te gek. Hoewel ik daar uiteindelijk ook wel goed over na had moeten denken. Het neemt namelijk wel heel veel tijd in. Daardoor heb je bijna geen tijd meer om je eigen ding te kunnen doen. Dus ja, dan moet er wel een goede compensatie tegenover staan."

Gepolst

RTL bevestigt aan RTL Boulevard dat het verhaal van de zangeres op waarheid is gebaseerd. "Het klopt dat Glennis gepolst is voor een rol als coach in het nieuwe seizoen The Voice of Holland. Ieder seizoen polsen wij meerdere mensen uit het vak hiervoor", aldus de zender.

Auditieronde 

Uiteindelijk kozen de programmamakers dus voor Jan Smit als vierde coach in The Voice of Holland. Het muziekprogramma is iedere vrijdagavond om 20.00 uur te zien bij RTL4. Vanavond staat de laatste auditieronde op het programma.

Meer over