Boodschappen

Glennis Grace is vrij maar mag niet in de buurt van de Jumbo komen

16 februari 2022 09:49 | amusement | Door Irma Tomas

© SBS/Elvin
Glennis Grace is dinsdag na drie nachten vrijgelaten uit een Amsterdamse politiecel, maar er zijn voorwaarden gesteld aan haar vrijlating.

Zo mogen Glennis en haar vijftienjarige zoon niet eens in de buurt van de Jumbo komen waar ze zich zaterdag als tokkies gedroegen. Die Jumbo ligt vlak bij het huis van Glennis in de Jordaan dus ze zal voortaan ergens anders boodschappen moeten doen. 

Online boodschappen

In het geval van Glennis is het waarschijnlijk handiger wanneer ze haar spulletjes voortaan online laat bezorgen omdat de medewerkers van andere supermarkten vast niet zitten te wachten op een bezoek van de familie. 

Glennis weet van niks

Zelf is de zangeres en The Voice-coach zich nog steeds van geen kwaad bewust. In een verklaring op Instagram liet ze weten dat ze niks heeft gedaan. Het was een stuk sympathieker geweest wanneer ze haar verontschuldigingen had aangeboden aan het personeel van Jumbo. 

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace)

Knokploeg

De politie doet intussen verder onderzoek naar het gebeuren en speurt nog naar vier andere personen die tot de 'knokploeg' van Glennis behoorden en ook betrokken waren bij het geweldsincident. 

Meer over