In Limburg

Goed BZV-nieuws: Janine en Sander wonen samen

8 december 2023 14:49 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© KRO-NCRV/Linelle Deunk
Janine had het lastig in het vorige seizoen van Boer zoekt vrouw. Veel twijfel en uiteindelijk koos ze voor Sander. Die relatie ging vervolgens met ups en downs, maar inmiddels wonen de twee samen in Limburg.

En dus heeft Sander zijn woning in Friesland verlaten en speelt zijn leven zich af in Limburg bij Janine, waar hij toch al veel te vinden was. In een nieuwe webserie-aflevering vertelt het stel hoe dat gaat.

Van Friesland naar Limburg

De altijd nuchtere Sander zegt voor de camera's dat hij erg tevreden is met zijn stap. "Van het vlakke naar de heuvels", zo begint hij. Janine vult aan: "op een gegeven moment werd het toch wel veel dat op en af rijden, vooral voor Sander dan in ieder geval".

Het leven van Sander is naar eigen zeggen opnieuw begonnen. Spijt heeft hij niet. "Er is altijd wat te doen. Ik ben gewoon niet een stilzitter. Natuurlijk is het Janine waar ik voor ben gekomen, maar alles eromheen is ook mooi", zo vertelt hij.

Lastige start

In 2022 was in Boer Zoekt Vrouw te zien hoe Janine het lastig had met haar deelname. De opnames zorgden voor veel stress bij de boerin en net toen ze haar hart had opengesteld aan Sander werd het haar teveel. Ze besloot de relatie in eerste instantie op een laag pitje te zetten.