Goede of slechte kerst voor de inwoners van Meerdijk?

Goede Tijden, Slechte Tijden gaat altijd met de seizoenen mee. En dus vieren de inwoners van Meerdijk deze dagen ook Kerst. Maar of dat goede tijden worden...

Vooral in de liefde hebben de inwoners van Meerdijk geen geluk. Zo keurt Maxime (Marjolein Keuning) Nina’s interesse in haar zoon Vincent niet goed, en daarom speelt ­Maxime vanavond een spelletje met haar.

Nina

Maar Nina heeft het door en wil weten waarom haar tante zo naar tegen haar doet. Tim is weer teleurgesteld als Rikki (Robin Martens) onverschillig op hem reageert.

Wiet

Wiet probeert uit te vogelen of Rikki dan misschien nog iets voor haar ex Sjoerd (Guido Spek) voelt - en niet ­zonder reden. En zo lijkt het erop dat niemand een vrolijke Kerst gaat krijgen  in Meerdijk.

Eenzame kerst

Rikki’s vader Rik zit alleen in de gevangenis en zal de Kerst in ­zijn cel moeten doorbrengen, eenzaam, zonder zijn geliefde Nuran.

Anton

Ook Anton heeft niemand om de feestdagen mee door te brengen, sinds zijn slippertje met Julia. Zijn vrouw Bianca heeft hem nog altijd niet  vergeven.

Lucas

Lucas zou niets  liever willen dan Kerst doorbrengen met zijn ex-verloofde Menno. Maar als die Lucas tegenkomt, doet hij net alsof het heel erg goed met hem gaat. Terwijl wij toch wel  beter weten...

Goede Tijden Slechte Tijden, vanavond om 20.00 uur op RTL 4.

Reageren