'Wat een gezeik'

Dit zijn de goede voornemens van Martien en Erica Meiland

28 december 2021 14:41 | amusement | Door Judith Regeling

© Talpa
Erica en Martien Meiland zijn niet meer weg te denken van de Nederlandse tv, maar daar lijkt langzaam verandering in te komen. De twee willen namelijk het komende jaar vaker op de rem trappen, zo laten ze weten aan Veronica Superguide.

De SBS6-realitysterren, die onder meer te zien zijn in hun eigen realityshow, Marble Mania en First & Last, volgen hiermee het advies op van hun dochters, die in hetzelfde interview hun zorgen laten blijken. "Ze nemen veel te veel hooi op hun vork. Soms zijn ze acht dagen achter elkaar op pad; dat is niet goed voor een mens", aldus Montana.

Erica Meiland

Gelukkig kan Erica, ook wel de zelfbenoemde motor van het gezin, zich daar wel in vinden."We gaan wat meer op de rem trappen, volgend jaar", belooft ze. En daarmee hebben zowel zij als Martien direct hun eerste goede voornemen voor 2022 te pakken. "

Chateau Bijstand

Voordat het zover is, moet het gezin echter nog eerst aan de bak. Martien, Erica en Maxime zijn namelijk druk bezig met hun eigen versie van Effe geen cent te makken: Chateau Bijstand. In dit programma gaat het gezin in een sociale huurwoning wonen, die helemaal leeg is. "We krijgen 1000 euro om het in te richten, dus dat wordt shoppen bij de kringloop", gaf Erica al een sneak peek.

Chateau Bijstand is in maart 2022 te zien bij SBS6.

Meer over