Gordon en Chantal Janzen doen verbazingwekkende ruil

18 December 2017 16:26 | amusement | Door Televizier

© RTL Nederland

Chantal Janzen verbaasde haar bijna 725.000 volgers op Instagram met een verrassende post waarin ze ruilde met RTL-collega Gordon. 

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Dat Chantal en Gordon elkaar kennen en mogen is geen geheim: niet alleen zitten ze samen in de jury van Holland's got talent en bleef ze al eens bij de zanger slapen, eerder dit seizoen presenteerden ze ook het tweede seizoen van It takes 2.

Face swap

Maar Chantal tilde de hechte band die het tv-duo deelt naar een nieuw niveau door letterlijk van gezicht te ruilen met de rasentertainer die vorige week de woede van kijkend Nederland op de hals haalde door niet te trouwen. Dankzij een Instagram app plakte Janzen haar gezicht op de grijzende krullenbol van Gordon, terwijl Goor een beeldschone blondine bleek te worden met de lokken van Chantal.

Never forget

Chantal vond dat ze op haar vader leek en vergeleek Gordon met wijlen Pia Beck. Ze deelde daarop het plaatje met het veelzeggende bijschrift 'never forget'. Al snel regende het likes en verbaasde reacties, ook van bekende volgers als Wendy van Dijk die altijd al vond dat er iets van Chantal in Gordon zat en vice versa. Sterfotograaf William Rutten, verantwoordelijk voor de swap, noemde het kiekje onvergetelijk. 

Meer over