Gordon en Estelle Cruijff maken budget vakantieprogramma

18 januari 2018 13:54 | amusement | Door Televizier

© RTl

Geen luxe resorts of eersteklas vluchten, maar hartstikke cheap. In Gordon & Estelle: Weg ermee! maakt het duo stedentrips op een zeer beperkt budget.

En dat is heel wat anders dan de luxe die Gordon en Estelle gewend zijn in het dagelijks leven. Het is de bedoeling dat ze op deze manier laten zien dat je ook ‘voor weinig’ een leuke vakantie kunt hebben. Maar of dat gaat lukken is een tweede.

Tent

Goor en de Cruijff-telg gaan in ieder geval hun best doen door zich volledig te schikken naar de groep waarbij ze aansluiten. Ze doen mee aan alle activiteiten die gepland staan, eten hetzelfde eten en slapen in hetzelfde hostel, appartement of tent.

Lang weekend of midweek

Gordon en Estelle zijn nog op zoek naar mensen met wie ze een lang weekend of midweek op vakantie kunnen. Die kunnen zich aanmelden op rtl.nl/gordonenestelle. Het stel heeft enkel als eis dat het reisje in februari, maart of april is.

Het perfectie plaatje

Dit programma is de comeback van Estelle Cruijff op televisie. Na haar relatie met de iets minder sympathieke Badr Hari was de blondine een soort persona non grata geworden, maar in de fotografieshow Het perfecte plaatje Estelle plots gevat en leuk. Het directe gevolg daarvan is dit programma met Gordon.

Meer over