Gordon genoot van uitgebreid vrijgezellenfeest

12 november 2017 10:42 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Gordon heeft dit weekend de avond van zijn leven beleefd. Het duurt niet lang meer voordat hij gaat trouwen in zijn eigen tv-programma Gordon gaat trouwen... Maar met wie en daarom kon een groot vrijgezellenfeest natuurlijk niet uitblijven.

Voor zijn programma Gordon gaat trouwen... Maar met wie stapt Gordon in het huwelijksbootje. In de laatste aflevering van het programma trouwt Gordon met de leukste kandidaat in Kaapstad, waar hij ook een huis heeft.

Gordon gaat trouwen

Maar wat is trouwen zonder uitgebreid vrijgezellenfeest? Twee goede vrienden van Goor nodigden daarom zestig mensen uit die helemaal los gingen in de Amsterdamse club Momo. Het feest ging nog even door in Gordons eigen appartement. Er was champagne, wodka en vuurwerk. Ruud Gullit, Karin de Rooij en Gerard Joling waren erbij en natuurlijk de selectiecommissie uit Gordon gaat trouwen.

Stralende Goor

“Gordon straalde de hele avond”, liet Guido Goossens, al twintig jaar een vriend van Gordon, aan het AD weten. Gordon werd verrast door zijn vrienden en genoot er met volle teugen van. “Je zag dat het hem echt raakte, helemaal toen Gerard hem persoonlijk toe zong. Dat is hem heel dierbaar."

Meer over