... Aldus Özcan Akyol

'Gordon grotendeels uit Down The Road geknipt'

2 februari 2022 21:54 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
De makers van Down the road hebben de rol van presentator Gordon tot een minimum beperkt om zoveel mogelijk de nadruk te leggen op de belevenissen van de zeven jongeren met het syndroom van Down.

Althans, dat beweert Özcan Akyol in zijn brievenrubriek in de Varagids. De columnist reageert op een lezer die benieuwd is wat hij van Gordons jongste wapenfeit op televisie vond. 

Beperkt

Volgens de briefschrijver maakt Gordon niet echt contact met de deelnemers en probeert hij vooral lollig te zijn. Eus verklaarde dat hij twee afleveringen van het SBS-programma had gezien: "Wat mij opviel was dat de eindredacteur in de montage ontzettend zijn best heeft gedaan om zo weinig mogelijk Gordon in het programma te laten zien. Dat is heel slim gedaan."

Gunfactor

Eus vervolgt: "Gordon is soms minutenlang niet in beeld en toch ergert u zich aan hem. Het geeft te denken. Kennelijk heeft hij totaal geen gunfactor meer. Ik denk dat Gordon vurig moet bidden voor een verzoening met Gerard Joling, want alleen samen maken ze unieke televisie."

Meer over