Dat verzin je niet

Gordon krijgt een nieuwe spelshow vol bizarre vragen

Gordon gaat vanaf 13 januari een nieuwe wekelijkse spelshow presenteren. In Dat verzin je niet! stelt hij de meest bizarre vragen aan de deelnemers, die het in duo's moeten opnemen tegen het publiek.

Volgens Gordon wordt zijn eerste presentatieklus bij SBS heel erg leuk. "Het is eigenlijk geen quiz, maar stiekem een beetje veel. Er zitten vragen in met antwoorden die je onmogelijk kan weten, maar die je eigenlijk wel zou willen weten."

Bizarre vragen

Een voorbeeld van die vragen is wat het eerste bijbaantje was van Paus Franciscus. Gordon: "Was hij uitsmijter, tatoeëerder, stripper of buikspreker? Hij was uitsmijter." Bij elk goed antwoord verdient het koppel geld. Bij een fout antwoord gaat de beloning naar het publiek. In de finale wordt er vervolgens bepaald of de deelnemers of het publiek met het geld naar huis gaan. 

Gordon

Gordon geeft - zoals we dat van hem gewend zijn - weer helemaal zijn eigen draai aan de show, zegt SBS. "Bij het presenteren van de mogelijke antwoorden laat hij uiteraard geen mogelijkheid onbenut om een vlijmscherpe opmerking of een grap te maken." Lijkt het je wat? Dan kun je je hier opgeven. 

Meer over:

Reageren