Gordon op huwelijksreis naar de Malediven

27 november 2017 17:00 | amusement | Door Televizier

Gordon en zijn officieel nog onbekende echtgenoot zijn op huwelijksreis. Het paar is aangekomen op de Malediven en geniet van de wonderschone natuur.

Gordon gaf vorige week in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad zijn ja-woord, in het bijzijn van onder meer Tinkeke de Nooij en Angela Groothuizen die hem en zijn uiteindelijke man in de echt verbond. Maar ook tv-vriendin Wendy van Dijk was afgereisd naar de hoofdstad van Zuid-Afrika om niks van de plechtigheid te hoeven missen.

Huwelijksreis

Maar waar Wendy nog een paar dagen genoot van Zuid-Afrika, vertrokken Gordon en zijn man op huwelijksreis naar, zo blijkt nu, de Malediven. Deze eilandengroep in de Indische Oceaan, bekend om haar koraalriffen, staat te boek als één van de mooiste plekjes ter wereld. Gordon maakte zijn vele volgers op Instagram dan ook jaloers toen hij het volgende vakantiekiekje deelde.

Of Gordon en zijn eega daadwerkelijk van dit 'hemelse' uitzicht genieten is de vraag: rechtsonder op de prent prijkt het copyright logo van toerisme website dreamingofmaldives.com.

Lees ook: De zus van Gordon bevestigt op Facebook wie haar nieuwe zwager is

Meer over