Gordon vindt WK-lied Joling bedroevend slecht

22 mei 2014 17:10 | amusement | Door Televizier

Gordon noemt de WK-single ‘Rio’ van Gerard Joling ‘bedroevend slecht’. Het nummer van Wolter Kroes wordt ook niet gespaard. 

Dat Gordon recht voor zijn raap is weten we allemaal. Volgens 100% NL krijgt zijn valse stiefzuster de volle laag. ‘’Ik vind het nummer van Gerard, uhum, niet zo heel erg goed, hi hi. Ik vind vooral de tekst heel slecht en de productie niet goed.“  Gordon vindt het lied van Joling niet de enige WK-flop. “Van Wolter Kroes vind ik het zo’n belachelijke titel: ‘Nederland verovert’. Alsof er een leger binnen komt zetten. Die van Evers vind ik wel leuk.” 100% NL meldt ook dat het nummer van Toppers-collega Froger momenteel hoge ogen gooit bij de presentator. “Ik vind de WK-single van Froger er op dit moment met kop en schouders overal bovenuit steken.’’

Kunnen ze nog wel door een deur?!

In het verleden hebben de twee diva’s elkaar meerdere malen publiekelijk beledigd. Toch lijkt het deze keer mee te vallen. Op de vraag of de twee diva’s tijdens de concertreeks van de Toppers nog door één deur kunnen antwoord de presentator: “Ja, zeker. Ik heb één keer gerepeteerd. Ik doe twee liedjes, dat is niet zo bijzonder. Maar het wordt hartstikke leuk.” De uitverkochte stadionconcerten zijn op 24, 30 en 31 mei in de Amsterdam ArenA.

Meer over