Maanlanding

Gover Meit over songfestivalact Joost Klein: ‘Mensen gaan dit niet geloven’

22 april 2024 10:26 | amusement | Door Esther Hut

© SBS6

Hoe de act van Joost Klein er op het podium tijdens het Eurovisie Songfestival eruit komt te zien is nog een grote verrassing, maar als we Gover Meit mogen geloven kijken we straks onze ogen uit. 

Hij licht alvast een tipje van de sluier.

Eurovisie Songfestival

Vorige week stond Joost Klein al even op het podium tijdens het Eurovision in Concert in de Amsterdamse AFAS Live, maar bij het zingen van Europapa was er qua act nog weinig te zien. Hij hield het simpel, maar toch staat ons heel wat te wachten.

Lees hier alles over

Gover Meit

Niemand weet nog hoe de act er op het podium uit gaat zien, behalve Gover Meit, ook wel bekend als Stefano Keizers. Hij is namelijk verantwoordelijk voor de podiumact van Joost Klein op het Eurovisie Songfestival in Malmö.

Voor de camera van Shownieuws kondigt hij iets groots aan. “Het is wel echt nieuw. Het is een nieuwe vorm van een maanlanding. Het is nog nooit eerder gedaan en mensen gaan niet geloven dat dit fysiek mogelijk is.”

Joost Klein

Hier moeten we het voor nu meedoen, maar dat het één groot feest wordt op het podium is duidelijk. Joost Klein wordt steeds populairder in Europa en staat volgens de bookmakers nu op plek 3 om er met de eindzege vandoor te gaan.

Wanneer is het Eurovisie Songfestival 2024 op tv te zien?

Dit jaar vindt het Eurovisie Songfestival op 7, 9 en 11 mei plaats. Op deze dagen is het liedjesfestijn om 21:00 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1. Joost Klein is op donderdag 9 mei in de tweede halve finale te zien en mag dan als allerlaatste het podium op om met Europapa de avond af te sluiten.

Meer over