Hilarisch

Groeten van MAX is een pareltje op de Nederlandse tv

17 juli 2018 10:06 | amusement | Door Irma Tomas

© MAX
Groeten van MAX moest een tijdje plaats maken voor het WK voetbal maar is nu terug op de maandagavond. En gelukkig maar, weinig programma's zijn zo vermakelijk als dit consumentenprogramma.
Neem de aflevering van deze afgelopen maandag. De eerste klacht kwam van een kapster die schurft! had opgelopen tijdens een weekendje in een vakantiepark van de Oostappen Groep. De aangeschoven directeur Robert Ronday ontkende alles en bood de getroffen kapster ter compensatie een heerlijk verblijf aan in een van zijn vakantieparken... Natuurlijk het laatste waar ze op zat te wachten. En kennen we die Robert Ronday niet ergens van?

Juist ja, het is de oude spreekstalmeester van Circus Renz.

De spirituele camping

Daarna nam Groeten van MAX een kijkje op een spirituele camping waar mensen o.a. aarde en vuur voelden en niemand het woord spiritueel kon uitspreken.

Mystery guest

Een van de wekelijkse hoogtepunten in Groeten van MAX is de 'mystery guest', de man met de vreselijkste baan in heel Hilversum. Hij logeert in de meest ranzige hotels van Nederland en haalt daar doekjes langs de toiletpot om te laten zien hoe vies het is. Spoiler: het is altijd vies. Ook in Oldenzaal.

Small planet

Dankzij Groeten van MAX weten we nu ook dat we nooit met de Litouwse vliegtuigmaatschappij Small Planet moeten vliegen want voor je het weet heb je een uur of 32 vertraging. 

Kijken naar Groeten van MAX is bijkans leuker dan op vakantie gaan. En goedkoper.

Meer over