Kleine Jongen: Het Echte Leven

Grootse documentaireserie over André Hazes op NPO 3

16 maart 2021 16:40 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Heel Holland houdt van André Hazes. Sr. welteverstaan. De oude Hazes zou dit jaar 70 jaar worden en dat is een mooie aanleiding voor een nieuwe documentaireserie. 

Kleine Jongen: het echte leven van André Hazes vertelt het levensverhaal van de Amsterdamse volkszanger die zou uitgroeien tot een legende.  

Uniek beeldmateriaal

De docuserie zit boordevol uniek en exclusief beeldmateriaal uit het privé́-archief van de familie Hazes, reportages en interviews, waarin alle aspecten van André’s opvallende leven voorbij komen. We zien home video-beelden van o.a. de bruiloft van André en Rachel, vakanties, verjaardagen en backstage bij diverse concerten.

Persoonlijke verhalen

We zien niet alleen beelden, maar het karakter van André wordt ook nog een geschetst door Aan onder anderen zijn vrouw Rachel, familie, vrienden en collega-artiesten zoals André van Duin, Gerard Joling, Paul de Leeuw, Willeke Alberti en Simone Kleinsma. Zij delen hun persoonlijke verhalen over Hazes als zanger maar ook als vriend. 

Zeer emotioneel mens

Rachel Hazes: “Dit is de eerste documentaire die zeer uitgebreid vertelt over het intense leven van de grootste artiest van ons land, André Hazes. Naast dat André een veelzijdig artiest was, was het ook een zeer emotioneel mens. En dat is goed te voelen in deze documentairereeks”.

Kleine Jongen: Het echte leven van André Hazes, vanaf woensdag 14 april om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 3

Meer over