Grote paniek! Gaat Yvon Jaspers weg bij Boer Zoekt Vrouw?

30 december 2015 10:30 | amusement | Door Televizier

Het gerucht dat Yvon Jaspers stopt met het succesvolle datingprogramma Boer Zoekt Vrouw is absoluut niet waar. Volgens omroep KRO gaat Yvon door ‘tot ze erbij neervalt’.  

Weekblad Privé zorgt woensdag voor grote paniek. Het roddelmedium schrijft dat zij de nieuwe column heeft onderschept van de presentatrice in het vrouwenblad Margriet. Hierin zou staan dat de blondine vertrekt bij BZV. Maar Yvon zegt juist vaarwel tegen het blad en niet tegen de boeren-datingshow. 

Andere plannen

De 42-jarige schrijft in haar column dat ze toe is aan iets anders in haar leven. ‘’Ik wil nog mee de wereld over om te schrijven over projecten over duurzaamheid.’’ Ze heeft plannen voor een theetuin en wil meer tijd doorbrengen met haar gezin. ''Ik wil bij mijn kinderen zijn omdat ze plots geen kleutertjes meer zijn.’' 

Door tot het einde

Van een vertrek bij BZV is dus helemaal geen sprake. Yvon gaat volgens een woordvoerster van de KRO door ‘tot ze erbij neervalt’. Yvon is in 2016 te zien in een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw Internationaal.  

Reactie Yvon 

Yvon reageert vanochtend bij 100% NL op het gerucht: “Ik stop met de column. Dat is het nieuws! Ik schrijf in de Margriet een column dat ik na zes jaar stop met de column. Ik weet niet wie de column al heeft gelezen, maar die heeft het niet goed gelezen.'' De blondine heeft juist zin in de toekomst. ''Wat dacht je zelf? We zijn in opperste staat van paraatheid om een internationale versie te gaan maken. Geen haar op mijn hoofd. Ik ben alleen de dingen daaromheen wat aan het minderen.''

Lees ook: Yvon gaat weer internationaal met Boer Zoekt Vrouw 

Meer over