GTST-acteur Ruud Feltkamp in De Nationale 2014 Test

10 december 2014 11:55 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Geraldine Kemper en Ruben Nicolai testen in De Nationale 2014 Test de kennis van het afgelopen jaar van bekend en onbekend Nederland.

Met welk nummer werd The Common Linnets tweede op het Eurovisie Songfestival? Wie knikkerde het Nederlands Elftal uit het WK-toernooi in Brazilie? En wat was de datum van de eerste Koningsdag? GTST-soapie Ruud Feltkamp is een van de BN’ers die antwoord op dit soort vragen moet geven tijdens De Nationale 2014 Test.

BN'ers

Naast Ruud Feltkamp doen ook pornoster Bobbi Eden, Gouden Stuiver-winnaar Klaas van Kruistum, radio-dj Rick van Velthuysen, presentatrice Sofie van den Enk en singer-songwriter Stef Classens mee aan De Nationale 2014 Test.

De Nationale 2014 Test

Presentator Ruben Nicolai kijkt uit naar de opnames van De Nationale 2014 Test. “We gaan binnenkort weer de studio in voor de opnames van het leukste jaaroverzicht van NPO3. Het is gelukt om interessante BN’ers te vinden die samen met ons én de kijker dit opvallend heftige jaar voorgoed de geschiedenisboeken in stoppen.”

2014 was voor Ruud Feltkamp een prachtig jaar. Hij bracht zijn eigen single uit én de GTST-acteur ontving de Televizier Aanstormend Talent Award.

Meer over