GTST-actrice Marly van der Velden naakt in kerstnummer Playboy

21 oktober 2013 14:45 | amusement | Door Televizier

Marly van der Velden siert dit jaar de cover en het binnenwerk van de kersteditie van Playboy. Marly gaat er naar eigen zeggen alles aan doen om er mooi bloot bij te liggen.

„Toen Playboy me vroeg, twijfelde ik geen moment. Ik riep meteen: JA, IK WIL! Enorme zin om er een vette shoot van te maken. Zodat ik er met Kerst mooi bij lig”, zegt Marly op de website van mannenblad Playboy.

Waanzinnige actrice

Hoofdredacteur Patrick Goldsteen is blij dat hij weer een BN'er wist te strikken als kerstcadeautje: „Wij hebben er ongelooflijk veel zin in om er samen met Marly een prachtige shoot van te maken. Marly is een bloedmooie meid en een waanzinnig actrice, die bijna dagelijks miljoenen Nederlanders aan de buis gekluisterd houdt in de RTL 4-serie GTST. Bovendien gaat ze deze maand een nieuw avontuur aan bij SBS met haar hoofdrol in de serie Verliefd Op Ibiza. Playboy kan zich geen betere celebrity voor het Kerstnummer wensen.”

Froukje en Georgina

Playboy streeft er elk jaar naar een BN'er op de cover van het kerstnummer te hebben. Tanja Jess, Froukje de Both, Georgina Verbaan, Heleen van Royen en Britt Dekker gingen Marly voor.

Meer over