GTST-app onthult wéér terugkeer van een oudgediende

9 januari 2016 09:36 | amusement | Door Televizier

© Screenshot GTST Meerdijk app

Trouwe fans van de GTST-apps zagen het al aankomen, maar nu is het officieel. Remco, de verloren zoon van Jef Alberts (Bartho Braat) komt terug naar Meerdijk.

De comeback werd aangekondigd in exclusieve beelden in de GTST Meerdijk app.

GSM code Jef

Gebruikers van de app werden geattendeerd op het feit dat ergens in de GTST aflevering van vrijdag 8 januari de viercijfercode van Jef's gsm verborgen zou zitten (het blijft een spelletje). Oplettende kijkers zagen tijdens de uitzending al snel dat de code de prijs van de APP-eltaart was in Jefs café De Koning.

Vader en zoon Alberts

Wie in de app de juiste combinatie invoert, wordt getrakteerd op een exclusieve videochat tussen vader en zoon Alberts. Remco (Bennie den Haan) wil in eerste instantie weten hoe het met Janine is, omdat hij haar zelfs na al die jaren in de VS nog niet vergeten is. Jef verzekert zoonlief dat ze weer single is, niet wetende dat Janine en Rik een prille maar vurige affaire hebben. Daarnaast vertelt Remco dat hij zeer binnenkort weer eens langs komt voor een bezoekje. Als dát maar goed gaat...

Remco Terhorst is terug

Maar wie is Remco ook alweer? In 1994 ontdekt Jef dat zijn jeugdvriendin Patricia Terhorst zwanger van hem was en uiteindelijk in het diepste geheim zoon Remco baarde. In zijn tijd in Meerdijk had Remco relaties met Anita Dendermonde (Sabine Koning), Jessica Harmsen (Katja Schuurman) en Barbara Fischer (Charlotte Besijn). Terhorst speelde tussen 1994 en 1996 en van 2002 tot 2003 in de soap. Zijn terugkeer kon de nieuwbakken relatie tussen Janine en Rik weleens behoorlijk onder druk zetten. 

Meer over