GTST-app [X]SELFIE ook buiten Meerdijk te downloaden

In GTST lanceerden Lucas en Vincent een eigen app: [X]SELFIE. Ook 'in het echte leven' is deze selfie-game-app te downloaden.

[X]SELFIE zag donderdag het levenslicht in GTST en meteen is de app ook te downloaden buiten Meerdijk. [X]SELFIE is een spel dat de gebruikers uitdaagt om bijzondere selfies te maken aan de hand van challenges.

Lucas en Vincent

In GTST is [X]SELFIE gelanceerd door Lucas (Ferry Doedens) en Vincent (Oscar Aerts). De mannen kregen bij de ontwikkeling van hun app behoorlijk wat tegenslagen te verwerken, maar het is toch gelukt en ze wisten zelfs investeerders weg te kapen van mediamagnaat Ludo Sanders.

Selfies

De bedoeling van [X]SELFIE is om de selfie-opdrachten uit te voeren en daarmee punten te verdienen. Door likes te verzamelen, komt er een ranking per challenge en wint de grappigste selfie. Spelers kunnen zelf ook challenges bedenken en hun vrienden uitdagen.

Apps

[X]SELFIE is lang niet de eerste GTST-app. Eerder lanceerde de soap twee applicaties rondom zomer-cliffhangers: Wie Is Tim? in 2012 en Springlevend in 2013. Vorig jaar kwamen daar de GTST Quiz- en de GTST 5000-app bij. De apps zijn steevast een groot succes.

Lees ook:
Waarom begint GTST zo vaak te laat?

Reageren