GTST'er Louis Talpe in Vlaamse dramaserie De Ridder

9 augustus 2013 09:45 | amusement | Door Televizier

Louis Talpe, beter bekend als Mike in GTST, heeft een rol te pakken in de grote Vlaamse dramaserie De Ridder. Zou hij dan toch te pletter vallen in de Nederlandse soap?

De zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden houdt de gemoederen flink bezig. Via de app Springlevend kwamen de echte fans er al snel achter dat Maxime, Rikki, Lorena en Noud de parachutesprong hebben overleefd. Het begint er steeds meer op te lijken dat dit niet voor Mike geldt...

GTST flexwet

Het is al langer bekend dat Louis Talpe vanwege de flexwet een aantal maanden uit GTST moet. Die tijd gaat hij nuttig gebruiken, door in de Vlaamse misdaadserie De Ridder te spelen. Aan de Vlaamse tv-zender Eén laat hij weten: "Ik kijk ernaar uit de rol van Thomas de Kuyper te spelen en deel uit te maken van de cast van De Ridder, de nieuwe zondagavondreeks van Eén."

Cryptisch over rol Mike

Omdat er officieel nog niets duidelijk is over het lot van Mike in de Nederlandse soap, blijft Louis cryptisch over zijn 'andere bezigheden'. Zo vertelt hij: “Het is een geweldige mogelijkheid om met een sterke ploeg samen te werken en echte topfictie te maken. Bovendien blijft het mogelijk om deze rol te combineren met mijn andere bezigheden."

De Ridder

De Ridder is een Vlaamse misdaadreeks. De eerste aflevering wordt op 13 oktober 2014 uitgezonden. Inmiddels wordt er ook alvast hard gewerkt aan een tweede seizoen van de serie. De opnames hiervan beginnen in september, vanaf dan is ook Louis Talpe van de partij.

EditieNL zoekt Springlevend fans

Ondertussen is EditieNL hard op zoek naar GTST-fans die de app Springlevend gebruiken. Zij zouden die graag willen interviewen:

Meer over