GTST-fan wil Ludo Sanders permanent op zijn rug

21 augustus 2013 09:38 | amusement | Door Televizier

Erik de Vogel, beter bekend als Ludo Sanders in GTST, heeft een opmerkelijk verzoek gekregen. Een grote GTST-fan wil het hoofd van de acteur op zijn rug.

De anonieme Nederlandse man heeft Erik de Vogel (52) gevraagd om model te staan voor de tatoeage. Dat vertelt zijn vrouw Caroline de Bruijn (Janine Elschot in de soap) aan het AD.

Ludo Sanders als idool

Caroline de Bruijn vertelt verbijsterd: "Die persoon wil een permanente inkttekening met een realistisch portret van mijn man op zijn rug laten aanbrengen." De man heeft een goede reden voor de tattoo: "Hij schijnt zich te spiegelen aan zijn karakter als stijlvolle, besluitvaardige, soms bikkelharde maar meestal rechtvaardige zakenman", vertelt de Bruijn.

Erik wijst verzoek af

Erik de Vogel heeft vriendelijk bedankt voor het opmerkelijke verzoek. "Erik vindt het een vreemd idee dat er iemand met zijn gezicht op de rug rondloopt. En, ikzelf vind het ook een tikkeltje macaber. Dus heb ik het hem dringend afgeraden."

Tattoo Stories

Het plaatsen van de tatoeage moest uiteindelijk worden vastgelegd in het nieuwe RTL 5 programma Tattoo Stories. Hierin worden Nederlandse tatoeageartiesten en hun klanten gevolgd. "Terwijl de man zijn tatoeage kreeg, zou Erik ernaast moeten plaatsnemen om de tekening zo gelijkend mogelijk te kunnen maken."

Marcel heeft Ludo op kuit

Inmiddels heeft Marcel Ludo toch op zijn kuit laten tatoeren. In het radioprogramma van Coen & Sander op 3FM vertelde Marcel uit Deventer dat hij bijzonder verguld is met z'n tatoeage. "Hij lijkt als twee druppels water". Op de vraag waarom hij in hemelsnaam een tatoeage van Ludo (Erik de Vogel) wilde, antwoordde Marcel dat Ludo 'the Godfather van de Nederlandse soap' is, "dus waarom niet?" Bekijk de bijzonder tattoo hier.

Tattoo Stories is vanaf maandag 2 september dagelijks te zien op RTL 5. Ook GTST begint die dag weer.

Meer over