GTST legt het lot van Wiet in handen van de kijker

16 februari 2016 20:46 | amusement | Door Televizier

© Screenshot Meerdijk app

Pip Pellens verlaat dinsdag 1 maart sowieso Goede Tijden Slechte Tijden. Maar hoe haar personage uit de serie verdwijnt is geheel aan de kijkers.

Via de speciale Meerdijk app kan tot vrijdag 26 februari gestemd worden op het gewenste einde van Wiets verhaallijn.

Wereldreis

Actrice Pip Pellens verlaat de serie voorlopig om nieuwe dingen te doen, zoals jureren in Battle On The Dancefloor. Om haar vertrek in te luiden werd onlangs op de app een verhaallijn gestart waarin Wiet werd gestalkt. De identiteit van de dader wordt bekend gemaakt wanneer de persoon in kwestie haar oppikt in een roomwitte limousine. Wiet gaat namelijk in d'r eentje op wereldreis om zichzelf te vinden, maar hoe dat avontuur begint is geheel aan de fans.

Stemmen voor Wiet

Op basis van het aantal stemmen wordt op maandag 29 februari en dinsdag 1 maart duidelijk wie in de limo blijkt te zitten: is het haar broer Jack (Mark van Eeuwen), de gevaarlijke gek Zeger van Zuylen (Jakob Nieuwenhuijsen) of tot verrassing van velen ene Pim (gespeeld door Pips echte vriendje Pim Wessels).

AfbeeldingScreenshot GTST-app 

Drie scenario's

Via de Meerdijk app kan gestemd worden op deze drie mogelijke scenario's. Mocht Zeger zegevieren dan lijkt Wiet haar leven niet zeker, als Pim de meeste stemmen krijgt gaat het romantisch worden. Hij bekent namelijk smoorverliefd op haar te zijn en neemt haar mee naar Amerika. Jack heeft misschien wel de meest intrigerende verhaallijn: hij is teruggekomen om Wiet aan iemand voor te stellen...Martine Hafkamp. Voor de jonge fans: ver voor Ludo Meerdijk onveilig maakte, joeg Martine iedereen de stuipen op het lijf. Uiteindelijk kreeg ze een dochter van Frits van Houten genaamd Wendela... Vandaag de dag beter bekend als Sjors, de halfzus van Wiet.

Betekent dit dat Martine misschien binnenkort toch weer terugkeert naar Meerdijk?  

Meer over