GTST Live Event lanceert nieuwe boyband

30 augustus 2015 17:03 | amusement | Door Televizier

© Instagram/BuddyVedder

Tijdens het traditionele GTST Live event afgelopen weekend kwamen vier acteurs uit de soap verrassend uit de muzikale hoek als gelegenheidsboyband. 

De afgelopen jaren trakteert de cast van GTST haar fans vlak voor de start van het nieuwe seizoen op een heuse liveshow. Alle bekende gezichten uit Meerdijk zijn aanwezig om vragen te beantwoorden, de eerste aflevering wordt getoond én en er is amusement. 

GTST Boyband

Dit jaar sloegen acteurs Ferry Doedens, Buddy Vedder, Everon Jackson Hooi en Guido Spek de handen ineen om speciaal voor het GTST Live Event als een echte boyband een showtje weg te geven. Het viertal bracht de Blondie klassieker One Way Or Another en de zaal ging uit z'n dak. En eerlijk is eerlijk, de heren zijn behoorlijk bij stem en kennen hun pasjes.

4Fun

Het is niet de eerste keer dat een viertal soapies samen op het podium staan. In 1997 hadden Chris Zegers, Jim Geduld, Winston Gerschtanowitz en Michiel de Zeeuw een aantal bescheiden hitjes als 4Fun. Daarnaast was er natuurlijk ook het succes van Linda, Roos en Jessica die in 1995 met Ademnood een moderne klassieker scoorde.

Goede tijden drukke tijden

Of het huidige kwartet van plan is samen door te gaan is niet bekend. Sowieso heeft Buddy Vedder het druk genoeg als nieuwe presentator van de Kids Top 20, is Ferry Doedens de understudy van Tim Douwsma in de musical Grease en runt Everon Jackson Hooi sindskort ook zijn eigen merk ondergoed.

Meer over