GTST Meerdijk app onthult schuilplaats seriemoordenaar Hein

1 april 2016 15:39 | amusement | Door Televizier

© Screenshot GTST Meerdijk app

De vraag waar de ontsnapte gek Hein Lisseberg is gebleven houdt heel soapminnend Nederland bezig. De GTST Meerdijk app onthulde vandaag zijn verblijfplaats.

Of nou ja, Janine en de app spelers ontdekten een wel hele grote aanwijzing over zijn mogelijke onderkomen.

Verloren spulletjes

Iedereen vreest dat Hein achter Janine aan zit, vandaar dat ze ook in de app danig in de war was. Ze was al haar spulletjes kwijt waardoor spelers eerst op zoek moesten naar haar tablet, tasje en jas. Daarna was het zaak de code van de lift te kraken, haar hotelkamer te betreden én het cijferslot op haar dictafoon te ontcijferen (het blijft een spelletje). Na al die opdrachten was een deel van de gesprekken te horen die Hein in de gevangenis voerde met Janine voor het boek dat ze over hem wil schrijven.

Vakantiehuisje

In het fragment vertelt Hein op bloedstollende toon over de vreselijke vakanties die hij als kind met zijn moeder doorbracht. Ze huurde elk jaar hetzelfde, afgelegen vakantiehuisje waar ze telkens dezelfde dingen deden. Volgens Hein is daar de basis gelegd voor zijn latere gekte, hij beweert dan ook weer terug naar de plek te willen als hij ooit vrij mocht komen. 

Het laat zich raden dat Janine (Caroline de Bruijn) het niet kan nalaten dat geheel eigenhandig te willen onderzoeken.

Meer over