GTST-parachuttemoord nadert ontknoping

De vraag wie verantwoordelijk is voor de fatale parachuttesprong tijdens het vrijgezellenfeest van Rik en Nuran houdt heel Meerdijk al maanden bezig. Het antwoord komt sneller dan je denkt.

In tegenstelling tot wat Ferry Doedens eerder beweerde, wordt namelijk nog voor het eind van het jaar duidelijk wie achter het incident zit dat een dodelijke afloop had voor Mike Brandt (Louis Talpe). 

"De ontknoping nadert!"

In een speciale promo belooft RTL 4 dat de ontknoping van de veelbesproken zomercliffhanger op dinsdag 12 november plaats zal vinden. Tot die tijd kan nog volop gespeculeerd worden over de identiteit van de dader. Want, wat blijkt, Mike was nooit het echte doelwit!

Aysen ontdekt de fout 

Officieel is de omstreden agente Aysen Baydar (Dilan Yurdakul) van het onderzoek gehaald, maar ze heeft op eigen houtje ontdekt dat vlak voor de sprong een geheime parachuttewissel had plaatsgevonden. Hierdoor kreeg Mike de gesaboteerde parachutte die, zo bleek, juist voor haar bedoeld was. 

Aysen verdenkt uiteraard haar aartsvijand Bing (Everon Jackson Hooi), maar hij ontkent stug. Nog een paar nachtjes slapen!

Reageren