GTST-popster Rikki te boeken voor concerten: vanaf 2000 euro

GTST-personage Rikki de Jong geeft ook optredens buiten de soap. Voor een show van 20 minuten vraagt boekingskantoor Jan Vis 'vanaf € 1.995'.

In Meerdijk is Rikki de Jong sinds een paar maanden een succesvolle artiest, maar voortaan treedt ze ook op buiten GTST. Actrice Robin Martens kan als Rikki worden geboekt bij boekingskantoor Jan Vis.

Hits

Vanaf 2000 euro kun je Rikki op je feestje laten komen. "Het optreden van Rikki is een 20 minuten durende show met uiteraard haar eigen hits bekend uit de serie, en wordt aangevuld met bekende hits uit de Top 40," meldt Jan Vis op de website. "Daarnaast is ze beschikbaar voor een korte Meet & Greet."

Waar ben jij

Rikki lanceerde haar singles Waar ben jij, Voor altijd vanavond en Met jou al eerder buiten Meerdijk. In iTunes bleek vooral het nummer Waar ben jij een succes: de single stond zelfs even op nummer 1 in de downloadlijst. Robin Martens heeft grote ambities, vertelde ze eerder in RTL Boulevard: "Ik wil wel de Nederlandse Rihanna worden ofzo. Dat is wel een doel, dus ik hoop dat dat er nog een keertje van komt."

Lees ook:
Wiet en Rikki samen op het witte doek.

Reageren