GTST: Rol van Julia Loderus overgenomen door Wendy Brouwer

Voor het huwelijk van Tim en Sjors keert Tims moeder even terug in GTST. Julia Loderus wordt niet meer gespeeld door Audrey Bolder, maar door Wendy Brouwer.

Maandag trouwden Sjors en Tim al in GTST, maar woensdag vindt het feest pas plaats. Speciaal daarvoor komt Julia Loderus, de moeder van Tim, terug in Meerdijk. Maar Julia ziet er opeens anders uit: de rol wordt dit keer gespeeld door Wendy Brouwer, die het stokje overneemt van Audrey Bolder.

Wendy Brouwer

Wendy legt aan RTL Boulevard uit: "Deze rol werd altijd gespeeld door Audrey. Audrey en ik hebben allebei auditie daarvoor gedaan en zij is het toen geworden. Vanwege de tijd lukte het Audrey deze keer niet, dus toen kwamen ze bij mij."

ONM

Wendy is niet helemaal nieuw in het soapwereldje: ze speelde eerder Margot Reitsema in ONM. Dat komt nu van pas: "Ik heb wel het geluk dat ik heel lang ik heel lang Onderweg Naar Morgen heb gedaan. Toen ik hier kwam, kende ik zo veel mensen! Ik ben gewoon twaalf jaar terug en de tijd en dat is ongelooflijk gezellig!"

Lees ook:
Waarom begint GTST zo vaak te laat?

Reageren