GTST's Gaby Blaaser neemt Campinglife over van Yvonne Coldeweijer

14 mei 2015 12:13 | amusement | Door Televizier

© Otto van den Toorn

Campinglife krijgt alweer een nieuwe presentatrice naast Sander Janson. Na één seizoen geeft Yvonne Coldeweijer het stokje door aan Gaby Blaaser.

Gaby Blaaser, voor velen bekend als Sacha uit GTST, is de nieuwe Campinglife-presentatrice naast Sander Janson. Ze volgt Yvonne Coldeweijer op, die het maar één seizoen volhield bij het RTL 4-programma.

Campinglife

"Ik vind het geweldig om Campinglife te gaan presenteren," glundert Gaby. Ze gaat samen met Sander in heel Europa op zoek naar de perfecte kampeervakantie. "Ik verheug me erop om komende zomer op stap te gaan met de gezinnen. Het verblijven op de camping is voor mij ook niets nieuws: ik heb vroeger veel gekampeerd met mijn ouders. Een stukje nostalgie dus. Ik heb er veel zin in!"

Gaby Blaaser

Gaby is sinds november vorig jaar bij het grote publiek bekend als Sacha Kramer uit GTST, maar ze timmert al langer aan de weg. Tussen 2007 en 2010 speelde de blondine Jolé in jeugdsoap SpangaS en daarna volgden gastrollen in Zeg 'ns Aaa en Flikken Maastricht. Verder kun je Gaby kennen van haar deelnames aan Sterren Dansen Op Het IJs en avonturenprogramma Atlas, waarin ze de finale haalde.

Sander Janson

Gaby wordt alweer de zevende co-host van Sander Janson, die al vanaf de start van Campinglife in 2002 bij het programma betrokken is. Door de jaren heen had hij Corine Boon, Marit van Bohemen, Jessica Mendels, René Pluijm, Gigi Ravelli en Yvonne Coldeweijer aan zijn zijde.

Yvonne Coldeweijer

Waarom Yvonne Coldeweijer vertrekt bij Campinglife, is een mysterie. "De presentatiewissel is in lijn met de afgelopen jaren," meldt RTL 4. "Zo wisselden naast Yvonne ook haar voorgangers René Pluijm en Gigi Ravelli na één seizoen." Yvonne presenteerde eerder bij RTL Telekids, als haar alter ego Keet!.

Lees ook:
Gaby Blaaser oefende zoenscène in kleedkamer GTST.

Meer over