Doei Meerdijk

GTST-ster Caroline de Bruijn te zien in Eus' Boekenclub

8 april 2022 15:32 | amusement | Door Judith Regeling

© Wim Sneller

Caroline de Bruijn maakt volgende week haar opwachting in Eus' Boekenclub. Samen met Frits Spits bespreekt de actrice dan het boek Mrs. Degas van Arthur Japin.

Dit gebeurt in het teken van de 87ste editie van de Boekenweek, die dit jaar plaatsvindt van zaterdag 9 t/m maandag 18 april.

Caroline de Bruijn

Özcan Akyol ontvangt komende week elke werkdag zowel een bekende auteur als een duo van BN'ers die samen een boek gaan bespreken. Naast Caroline de Bruijn en Frits Spits zullen ook Matthijs van Nieuwkerk en Olga Zuiderhoek, Dieuwertje Blok en Kenny B, rapper Donnie en Dione de Graaff en Melissa Drost en Glenn Helder een dag aanschuiven.

Eus' Boekenclub

Het is voor de tweede keer dat Eus' Boekclub wordt uitgezonden, maar dit seizoen kent wel een verandering ten opzichte van de eerste. Dit keer vindt er namelijk ook een ontmoeting plaats met een burgemeester, die de kijker vertelt welke tekst grote indruk op diens leven heeft gemaakt. Welk boek of gedicht ontroert, inspireert, geeft rust of zet aan tot actie? Aan van Hubert Bruls (Nijmegen), Sybrand van Haersma Buma (Leeuwarden) en anderen om die vraag te beantwoorden. 

Eus' Boekenclub is van 11 t/m 15 april dagelijks om 19:50 uur te zien op NPO2.

Meer over