Van wie is hij familie?

GTST-ster Vincent Visser duikt op in DNA Singers

22 september 2023 11:23 | amusement | Door Judith Regeling

© RTL
Vincent Visser kennen de meeste mensen waarschijnlijk nog wel als 'Valentijn Sanders' in Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar van wie is hij in het echte leven familie? Dat wordt duidelijk in de komende aflevering van DNA Singers.

Sascha Visser, Ad Visser of iemand van zijn moeders kant?

DNA Singers

In het muzikale programma DNA Singers treden wekelijks vier onbekende zangers en zangeressen op. De kijkers weten vaak amper wat over ze, behalve dan dat ze familie zijn van een bekende artiest. Zo maakte bijvoorbeeld vorige week nog Day Ewbank haar opwachting, het nichtje van Jennifer Ewbank en de dochter van John Ewbank en schrijfster Vivian Reijs.

Vincent Visser

Deze week is het onder meer de beurt aan Vincent Visser, die van 2019 tot 2021 de rol van Valentijn Sanders vertolkte in Goede Tijden, Slechte Tijden. Van wie hij familie is, is niet duidelijk. Toch is het wel een heel bekende artiest. In de onderstaande video is namelijk te horen hoe hij de naam na zijn optreden niet meer voor zich kan houden. Dit tot grote vreugde van panellid Jeroen van Koningsbrugge: "Ik wist het, ik wist het. Yes!" 

Let op: geen spoilers. De naam is weggebliept!DNA Singers is iedere zaterdagavond om 21:30 uur te zien op RTL4.

Meer over