Reunited

GTST verwelkomt oude bekenden terug in december

1 december 2023 19:09 | amusement | Door Marjolein Vos

© Jasper Suyk
Net als elke maand is ook nu de maandtrailer van Goede Tijden, Slechte Tijden verschenen. En wat zien we daar? Geliefde karakters maken hun rentree.

Het belooft een spannende maand te worden in GTST met een ware wintercliff.

Vervolg

We zien hoe het verhaal rond de dood van Margriet (Elisa van Riessen), de moeder van Jonathan (Thijs Boermans) die de kettingbotsing uit de cliffhanger veroorzaakte, verder gaat. En ook lijkt er een romance te ontstaan tussen Julian (Cas Jansen) en Elisa (Jasmine Sendar), al is Julian nog niet zeker van zijn zaak. Merel (Sophie Bouquet) lijkt te beseffen dat Stefano (Bas Muijs) hét voor haar is terwijl Stefano op zijn beurt verder lijkt af te glijden.

Terugkeer

Voor de fans van de soap is er ook goed nieuws. Shanti (Bertrie Wierenga) en Nina (Marly van der Velden) keren terug. En niemand minder dan Marwan (Hassan Slaby) zien we ook in de trailer. De vraag is wat zijn verhaal wordt nu Tom met Demi (Noa Zwan) mee is naar Marokko. Hij lijkt in ieder geval weer in De Rozenboom aan de slag te gaan. Dan is er ook nog de verhaallijn rondom Bing (Everon Jackson Hooi) die verdergaat en waar Nina ook lucht van krijgt. "We zitten helemaal klem", horen we hem zeggen.

Meer over