Heuse crib voor bewoners van Toko

Guido Spek showt nieuwe GTST-locatie

6 april 2018 14:20 | amusement | Door Televizier

© Screenshot GTST Facebook
De populaire soap Goede tijden, slechte tijden heeft er weer een nieuwe locatie bij. Guido Spek geeft in een video op Facebook een rondleiding door het huis waar de oude bewoners van Toko gaan wonen.

De afgelopen weken was te zien hoe Lucas niet een al te beste huisbaas was. De bewoners van Toko zijn al een tijdje dakloos en verblijven nu bij familie en de Roozeboom, maar Lucas heeft eindelijk een nieuwe stek gescoord voor hemzelf, Kimberley, Noud, Aysen en Sjoerd.

Vrijpartij

Door een vooropgezette betrapping tijdens de “vrijpartij” tussen Lucas en de makelaar, hebben hij en zijn nichtje Kimberley een flinke verlaging kunnen krijgen op dit peperdure pandje. Sjoerd (Guido Spek) showt op Facebook alle luxe van de nieuwe crib.

 

Huisregels

Zo weten we ook meteen weer dat ondanks zo’n chique huis de Meerdijkers nog heel gewoon zijn gebleven en simpelweg “soep” eten, Noud altijd aan het bouwen is en er nog wat huisregels nodig zijn. Niet zomaar Aysen filmen, Nouds kamer moet je met rust laten en “eerst kloppen voordat je binnenkomt!”, aldus Lucas.

Lees ook: Hou je vast! Vast castlid GTST ten dode opgeschreven.

Meer over