Guido Spek (Sjoerd Bouwhuis) weet niet wanneer hij terugkeert in GTST

9 oktober 2013 15:39 | amusement | Door Televizier

Slecht nieuws voor alle Guido Spek fans: het is nog onduidelijk of en wanneer hij terugkeert als zijn personage Sjoerd Bouwhuis in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Vanwege de flexwet moest Guido Spek GTST drie maanden verlaten. Zijn personage werd zolang naar een afkickkliniek in Amerika gestuurd, maar het lijkt erop dat Sjoerd Bouwhuis langer de tijd nodig heeft om van de drugs af te blijven.

Geen opnames

Aan weekblad Weekend laat Guido Spek weten dat hij geen idee heeft wanneer hij weer terugkeert in de soap: "Ik weet het niet. Ik heb nu geen opnames en ik weet ook niet hoe lang Sjoerd nodig heeft om van het spul af te komen."

Dat klinkt dus niet heel hoopgevend. RTL Boulevard heeft inmiddels navraag gedaan bij de makers van de soap, maar die willen niet ingaan op de geruchten.

Slechtere tijden

Guido houdt in elk geval goede moed en hoopt dat Sjoerd snel terugkeert in Meerdijk. "Àls hij terugkomt, dan hoop ik natuurlijk dat het goed met hem gaat. Toch is het voor mij als acteur natuurlijk interessanter wanneer hem weer andere, lees slechtere, tijden te wachten staan. Er is namelijk niets leuker dan zo’n verhaallijn spelen als die van het afgelopen jaar.”

Bianca Bouwhuis

Het is voor Bianca Bouwhuis te hopen dat haar zoon snel weer terugkeert naar het fictieve dorpje. Eerder verloor ze al haar zoon Edwin en haar broer Mike viel dood neer tijdens de veelbesproken parachutesprong van afgelopen zomer.

Meer over