Guido Weijers doet oudejaarsconference 2017 bij RTL 4

29 maart 2017 16:08 | amusement | Door Televizier

© RTL 4

Dit jaar kan er met een oliebol en champagne in de hand gelachen worden bij RTL 4 met Guido Weijers. De loensende cabaretier is daar eind dit jaar te zien met de oudejaarsconference. 

“Ik ben weer dolenthousiast dat ik op Oudejaarsavond mensen hard mag laten lachen. Het is een speciale tak van sport om een heel jaar te fileren tot 90 minuten vlijmscherpe actuele humor. Het mag rauw, fris, filosofisch, intelligent, hilarisch of bot, maar bovenal moet het heel erg grappig zijn. Ik kan niet wachten om na de zomer weer de theaters in te duiken en op 31 december te schitteren bij RTL 4”, laat Guido weten in een verklaring. Bij Erland Galjaard tekende hij voor de oudejaarsconference bij RTL.

Concurrenten

In 2014 werd de oudejaarsconference van de 39-jarige Weijers ook uitgezonden door RTL hij was toen een rechtstreekse concurrent van Youp van ‘t Hek. Youp trok toen 2,4 miljoen kijkers op NPO 1 en Guido moest het doen met 1,7 miljoen kijkers. Dit jaar nemen de twee het in de kijkcijfers weer tegen elkaar op.

Lees ook: Het interview met Guido Weijers over zijn oudejaarsconference en concurrent Youp van 't Hek.

Meer over