Te onzeker

Guido Weijers zegt oudejaarsconference op RTL 4 af

17 november 2021 14:53 | amusement | Door Irma Tomas

© Sushilla Kouwen
Guido Weijers maakt dit jaar toch geen oudejaarsconference. Hij ziet het niet zitten om zijn show te doen er weer gedoe is met maatregelen door corona.

Op Instagram laat hij weten dat hij er 100% voor wil gaan of helemaal niet. Volgens de cabaretier gooit de onzekerheid rondom covid roet in het eten.  

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Guido Weijers (@guidoweijers)

Guido schrijft:

"Oudejaarsconference 2021 gaat niet door.

De onzekerheid rondom covid gooit roet in het eten. Waar ik vorig jaar alle energie had me continu aan te passen, kies ik deze keer anders. Ik wil er 100% voor gaan of helemaal niet.

Ik ben dankbaar voor de ruimte die RTL me heeft gegeven om deze moeilijke beslissing te nemen!"

En veel meer zegt Guido Weijers niet over deze toch belangrijke beslissing. Zeker ook voor RTL, dat wordt opgezadeld met een gat op de belangrijkste tv-avond van het jaar. De omroep heeft inmiddels wel een vervangend programma gevonden voor oudejaarsavond. 

De TV Kijker van het Jaar 

Om 21.15 uur kunnen we kijken naar de nieuwsquiz De TV kijker van het Jaar waarin kandidaten vragen moeten beantwoorden over de belangrijkste tv-momenten van het jaar.

Wie de quiz zal presenteren, is nog niet bekend. Dat zou eerder Ruben Nicolai zijn, maar omdat Ruben op oudejaarsavond ook al een speciale uitzending van The Masked Singer presenteert, zoekt de zender naar een nieuw gezicht. The Masked Singer wordt voor én na de quiz uitgezonden. 

Meer over