Guus Meeuwis volgt Marco Borsato op bij The Voice of Holland

29 Januari 2016 21:34 | amusement | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

Guus Meeuwis is de nieuwe coach van The Voice of Holland. De Brabantse hitzanger volgt coach Marco Borsato op, zo bleek in de finale.

Guus kreeg tijdens de uitzending in een filmpje een stoomcursus coaching van Marco, die na vijf jaar stopt bij de talentenjacht.

Onverwacht 

De keus voor Guus Meeuwis is ronduit verrassend. Het is geen geheim dat John de Mol al een aantal jaren achter de Brabantse hitzanger aan zat, maar Meeuwis heeft herhaaldelijk in de media laten weten absoluut niks te voelen voor The Voice. Zo vertelde hij vorig jaar nog in College Tour dat het niets voor hem was om anderen advies te geven, want hij wist zelf amper wat hij deed. 

Nieuwe Voice coach

Toch is hij de kersverse coach voor het aankomende, zevende seizoen van The Voice of Holland. In eerste instantie werd gedacht dat Jan Smit, Waylon of Douwe Bob kans zouden maken Marco's plekje over te nemen. Het drietal trad immers op tijdens de finale. Maar, het wordt dus Guus die straks op de rode knop mag drukken. Op Twitter wordt voorlopig wisselend gereageerd.

Gelukkig zijn er mensen die het positieve van de situatie inzien...

Meer over